Szerteszana²

grin agymenései
Archívum Július 2015

Reloaded

2015-07-20 09:09 írta grin

Furcsa, de úgy látszik még ezt is befejezem valaha, vagy legalábbis elkezdem valaha, fogalmazzuk úgy.

Mármint az „ez” a blog. A gond persze megint az volt hogy én azt akarom hogy a gép azt csinálja amit én akarok és úgy és ott és egyébként is, ezért nem fogom ezt a blogot „felhőbe” lőni (ha valaki még nem tudta a „felhő” szó modern jelentése: „valaki másnak a számítógépe”), nem fogom PHP alatt futó EmberiségElleniBűntetten™ futtatni (nem baj ha nem érted, aki érti az érti), így persze azon niche cuccokat használom amik vagy elavulnak vagy megszűnnek vagy ezek tetszőleges kombinációja.

Persze így is történt, és a régi blogmotor (MovableType) a gyakorlatban használhatatlan és működésképtelen lett, így keresnem kellett valami újat. Most nem akarlak ezzel untatni, a vége az lett hogy egy minimalista kis programot használok ami teljes uralmat biztosít a blog felett cserébe egy csomó kényelmetlenségért. :-) Viszont ez nem fog tudni – túl hamar – elavulni, mert annyira kicsike hogy szinte nincs mi elavuljon.

Szóval újrakezdem egy másikkal, remélhetőleg ez megmarad, mert áttekinthetően kicsi, így bármit tudok rajta faragni ha kell. A szövegek megvannak, de a képeket sok helyen egyelőre lusta voltam áthozni, hiszen úgysem olvassa ezt senki.

Akkor… hajrá!

Archívum Július 2015

Szerteszana²

grin agymenései