Szerteszana²

grin agymenései
Archívum Január 1972

About me

1972-01-07 06:39 írta grin

Érdekes módon időről-időre felmerül, hogy ki is írja ezt a blogot. Furcsa dolog ez, hiszen aki ismer az tudja, hogy ki írja a blogomat, aki meg nem ismer minek olvasna ennyi hülyeséget?

De úgy tűnik: van az a mentális állapot, amikor valaki olvassa úgy, hogy mégsem ismer, bármennyire és érthetetlen ez. Ezekben a furcsa lényekben merül fel: ki vagyok én?

A rövid válasz: igen.

A picit hosszabb válasz, hogy „grin”, alias Gervai Péter, picit részletesebben pedig vagy a Wikipédia vagy a Gúúgl olyan részletességgel elmondja, amire vélhetően senki nem vágyik őszintén.

A blog célja, hogy elmondjam, amit. Ha épp. Akinek épp.

A blognak nem célja, hogy szimpatikus legyen, vagy érthető, vagy kedves, vagy bámilyen egyéb módon konform. Néha van mondanivalója, néha csak mesél a vakvilágba. Előfordul hogy segít, máskor hátráltat. Dícsér vagy felháborodik. Ez ilyen. Ha tetszik: örülök! Ha nem tetszik: isten véled!

Az még hozzá tartozik, hogy a blog túlélt több blogmotort is, és emiatt lehetnek benne „törött” képek, hibás hivatkozások, félig elrohadt zombifejek, élesített taktikai atomtöltetek vagy mondatok, amiket elkezdtem, de bef

:-)

De ha már itt vagy: jó olvasgatást!

Archívum Január 1972

Szerteszana²

grin agymenései