Szerteszana²

grin agymenései

Jó napot kívánok, a kormánytól jöttem az Ön érdekeit képviselni!

2011-10-12 08:19:56 írta grin
Azt mondja a hang a rádióba, hogy a Párt úgy gondolja ismét, hogy további termékcsoportokat vet emelt szintű adó alá. A gyümölcs ízű lekvárjellegű termékeket, melyekben alig van gyümölcs szeretné megadóztatni, mert, idézem: ki akarja szorítani a piacról az egészségtelen termékeket.

Megadóztatják a kávét, az alkoholt, a dohányt, mert egészségtelenek…

Egy pillanatra lazítok, és máris látom a jövőt…

Legelőször is bevezetik a tévéadót, mert a tévénézés egészségtelen. Természetesen minden filmnézés egészségtelen, ezért lesz DVD-adó, mozijegyadó és persze megadóztatják a számítógépbirtoklást, mert azon is lehet filmet nézni. Egészségtelen ételekből sok van, mindjárt lehet adóztatni a csokit és a süteményeket, a zsíros húsokat (sőt, a húsokat egyáltalán), meg a permetezett gyümölcsöket is, mert az tényleg nem egészséges. Extra adót kap a csapvíz, mert a klór marhára egészségtelen, de nyilván extra adó kell az ásványvízre (a benne levő ásványi anyagok jelentős részét a szervezet nem tudja hasznosítani), és persze az üdítőkre. Igazából a 100%-os gyümölcslevek sem egészségesek, erre is kell plusz adó. És az adalékok! Adalékok egészségtelenek, arra szuper-extra adó fog kerülni, mindenre, amiben van, legyen az sajt, felvágott, vaj vagy épp kenyér. Egyáltalán, elég sokat eszünk, ezért bevezetik az ételadót, ami minden ennivalóra rárakódik, hogy visszaszorítsák az elhízást.

De ne ragadjunk le az ételeknél! A séta nagyon egészséges, így átalányadót fizet mindenki a tunyaságért, amit év végén lehet visszaigényelni a lesétált kilométerek elszámolása alapján. Szintén átalányadózó lesz a kirándulás: visszaigényelni az erdeiséta-jeggyel illetve hegymászás-jeggyel lehet majd.
 
A nőknek sajnos kellemetlen lesz a kozmetikai adó, mivel ezen termékek alkalmazása egészségtelen a bőrnek és a szervezetnek: ezt egy különösen magas adófajtával kell korrigálni.

A stressz öl, tudjuk, ezért idegességi adót fognak bevezetni, amit a környezetünktől kapott „békésségi” igazolásokkal lehet majd csökkenteni, de sajnos extra adózás alá esik az, ha a környezetünket idegesítjük (mely független a szintén erre a tevékenységre kivetett környezetterhelési díjtól), melyet külön NAV/APEH/ÁVO/VPOP ellenőrök fognak ellenőrizni.

A rendszeres nemi élet fontos a demográfia szempontjából, ezért adóztatni fogják mindazokat, akik az állami szeretkezéskvótát nem teljesítik, azonban – mivel társadalmi hasznossága csekély – külön extra-extra-adó alá esik majd a párkapcsolaton kívüli szex és természetesen lesz prostitúciós különadó is (ez alól a kormánypárti képviselők és az édesanyjuk felmentést kap).

Természetesen nem említhetem az összes adófajtát, melyet a Párt be fog vezetni, hiszen az élet minden területén szükséges az, hogy a polgárokat adókkal vezessék a Helyes Útra! Nem említettem a biztonságiöv-adót, a piroson-átmenés-adót, a megbeszélésről-elkésés adót, a kontármunkát-végzek-adót, a nem-alszom-ki-magam adót és a lista szinte végtelen! Mint a lehetőségink is!

Hiszen amikor Pártunk és Kormányunk mindennek a végére ér, akkor nem csak az ország gazdasági helyzetén sikerül javítani (nem beszélve a kormánytagok, barátaik és üzletfeleik életminőségéről, mely igen fontos ahhoz, hogy a vezetők boldogan és kötöttségek nélkül legyenek képesek csupán az általuk szolgált polgárok jólétével foglalkozni), de minden egyes polgár életét helyesen, egészségesen és boldogan fogja tölteni!

Mert természetesen aki nem lesz boldog, az jövedelmének 300%-ig terjedő adót fizethet minden egyes boldogtalan perce után.


És hallgassanak el azon ostobák, akik azt gondolják, hogy a megoldás az lehetett volna, hogy a lekvárnak nem nevezhető termékekre kötelezzük a forgalmazót, hogy ne írhassa rá, hogy „lekvár”, hanem hogy „lekvárízű termék”, és a fogyasztó tudatosan eldönthesse, hogy olcsó szart akar-e venni, mert például nem telik többre a sok „nem-megszorítástól” vagy pedig kifizeti a nagyobb összeget az igazi lekvárért, ha ezt megteheti.


Bréking nyúz: bevezetik a baleseti adót a biztosításokra! Ez olyan, mint Moldova történetében az öreg paraszt a repülőn: „Khm, hát erre azért nem gondoltam volna.”

Jó napot kívánok, a kormánytól jöttem az Ön érdekeit képviselni!

Szerteszana²

grin agymenései