Szerteszana²

grin agymenései

10A

2009-01-26 11:47:07 írta grin

Reggel autó nem indul, hát hja, akku üres mint egy parlamenti képviselő dicsőséglistája. Hála Allahnak még nyaralás előtt lemerült a másik, így az feltöltve várta a lehetőséget, így akku ki, akku be, 15 perces részidő nem rossz (úgy hogy közben lefagy a seggem, kezemről nem beszélve), gyerek oviba el.

Utána kirándulás helyi autóvillamossági mágushoz, aki volt olyan kedves és belemért (neki volt hozzá klassz csiptetős ampermérője, ami nem szikrázik, mint az enyém tette volna :-)), és erősem hümmögött. Valami eszik 600mA-t, de inkább 2-3A és csúcsban 10Am ami műszakilag áldatlan állapotban levőknek annyit jelent, hogy valami minimum tízszer, de inkább százszor annyit fogyaszt, mint kellene.

Tanakodás után ketten rájöttünk, hogy vélhetően a 600mA az a riasztó belső akkuja, ami gondolom szintén merült egyet, és most tölt mint atom, szóval majd rámérünk pár nap múlva megint... ha már abbahagyja a vérszívást.

Hamarosan felhívom a riasztósokat, hogy mi a véleményük a vérszívó készülékükről, illetve amúgy is akartam velülk cseréltetni egy újabbra, csak én nem érek nagyon rá, sajnos (ők nagyon segítőkészek voltak).

Addig reménykedek, hogy nem meríti le, most tele van.

 

10A

Szerteszana²

grin agymenései