Szerteszana²

grin agymenései

Szabadság, testvéreim!

2009-01-20 14:02:32 írta grin

Mellesleg voltunk megint síelni, júhéély. Jó volt. Nem is van róla mit mesélni, illetve biztos volna, csak van más dolgom.

Amúgy Österreich-ban voltunk, Altenmarkt im Pongau és környéke, ami vagy Sportwelt Amadé, vagy Zauchensee néven ismert rajongói körében. Tényleg jó, nagyon sok pálya (gyakorlatilag 4 hegy minden oldala, 3 különálló területen úgy, hogy a legnagyobban 3 hegy van átsíelhetően), elég magas is ahhoz, hogy általában legyen hó. 

flachau_1fix.jpg

Flachau jó, Zauchensee (délelőtt Flahcauwinkl és Kleinarl, délután Zauchensee 10-es pálya) kiváló minősítést kapott. És megint kimaradt az altenmarkti nappali vagy éjszakai szánkópálya, de ott lesz jövőre is...

Máté síelt! Igaz, csak két órát, igaz, hogy az oktatók németül beszéltek, de nagyon tetszett neki. Nagyon ügyes, erre még visszatérünk. Bálint pedig élvezte a havat, a hideget és hogy sz...rrá fagyott!

A táj gyönyörű, az idő csodás volt (első nap köd, kicsit, de épp élvezhető mértékben, utána széltelen napsütés), a lányok pe... akarom mondani az asszony pedig gyönyörű, mint mindig. És gyors.

Noch einmal!

 

Szabadság, testvéreim!

Szerteszana²

grin agymenései