Szerteszana²

grin agymenései

GKFB

2008-11-17 10:41:24 írta grin
Tudom, lerágott csont, nem is azért mondom, csak megint az erőforás-pazarlás.

Ugye jött a biztosítós kislány (btw nem illik a képbe, mert értelmes és diplomája is van), és gye fene alapon átmentem a nyugdíjbiztosítójukba (másik sztori lenne, hogy utána pár nappal jött meg a régi, budapest nyp értestóje, hogy a 2008-as teljesítményük -26% hozam volt, csókoltatnak), és kérdezte, hogy „no és a kötelezővel mi újság?”...

Jaj NE! Már megint november vége, kötelező. Utálom. Keresgélni, hogy megint ki hogy emelt, csökentett, hatezer eltérő kedvezmény; ha nem lennének ezek a netes biztosítás-kalkulátorok, meg is halnánk.

Szóval a legjobbhoz váltani kell. Eddig az Ægonnál voltam, de most át kell mennem... az Aegonhoz. Mert olcsóbb több mint egyhavi díjjal, és átmenni meg ingyen van.

De nem is ezért. De álljon már meg a menet! Biztosítót nem váltok prezer forintért, tavaly sem tettem. De azt már nem bírom, hogy UGYANAZ a biztosító átb**on párezer forinttal, mert azt hiszi, hogy nem fogom begépelni ugyanazokat az adatokat még egyszer.

Sőt, ha igazi dühös ember lennék – most erre nincs enegriám – akkor velük írattatnám be, mondjuk iderendelve egy ügynököt.

Miért jó ez? Mert évente újra és újra mgkötik ugynazt a szerződést, évent újra és újra kinyomtatják, kipostázzák, a kollégáik dolgoznak vele...

Nekem meg mindegy. És nyerek vele 20 gömb fagyit. Egész nyáron nem ettem annyit, szóval több, mint egy évnyi fagyit megspórolok vele! Azért ez már valami, nem?!

GKFB

Szerteszana²

grin agymenései