Szerteszana²

grin agymenései

This ain't no upwardly mobile freeway…

2011-11-25 08:08:11 írta grin
Hölgyeim és Uraim!

Ismét győzelmet arattunk! Ha a háborút még nem is nyertük meg, de Országunk ismét egy hatalmas, szinte sorsdöntő csatát nyert meg!

Hölgyeim és uraim, Magyarország ismét bebizonyította, hogy igen, képes jól dönteni, és képes szakítani az elmúlt nyolc év országrontó politikájával, és a többség bölcsen és előrelátóan tud és mer választani a régi gonosz és az új, gyökeres változásokat is merészen tevő felemelkedés között!

Ma ismét egy komoly rabláncot ráztunk le magunkról, kedves barátaim! Az ország a vörös vezetés alatt nyögött a nyugati karvalytőke által reánk mért csapások alatt, de az Önök merész és bölcs választása nyomán az undortodox© megoldások győzelemre vezettek. A mai napon végre megmutattuk a kuláktőkének, hogy az ország nem az övék, és sikerült talán utolsó támadásukat visszaverni.

Kedves elvtársaim, már nincs sok hátra, már nem kell sokáig várni arra, hogy a kissé nehezebb hónapok után végre boldog évek következzenek. A mostani sikerrel országunk nem kell, hogy tovább nyögje a hatalmas nyugati kulákkamatokat, nem kell hitelekért sorba állnunk hanem ismét a magunk erejéből, kitartásából és bölcs vezetőink irányítása alatt vezethetjük ki az előző kormány által kátyúba csúszott négykerekűt a jövő sugárútjára!

Kedves elvtársak! Én személyesen kezeskedek arról, hogy meg fogjuk találni azokat, akik tehetnek a gazdaság jelenlegi állapotáról, és akik a magyar forint elleni értékvesztő támadásokat végrhajtották és figyeljék a számat: nem lesznek új adók! Azokat pedig, akik a támadásokat végrehajtották meg fogjuk büntetni, mert le kell számolni a múlttal, és Gyurcsány Ferenccel még akkor is, ha ehhez az alkotmányt megszüntetni, és az alaptörvényt hetente megváltoztatni szükséges! Nem riadunk vissza semmitől! Ha kell, bebörtönözzük az összes ártatlant, aki hangjával megzavarja a fejlődés gátjának felszámolása elleni küzdelem elhárítását!

Kedves Elvtársaim, tisztelt párttagok! Radikális politikánkon a siker mutatja, hogy nem szükséges változtatni. Az egykulcsos adó bevált, a sikereit még behunyt szemmel is láthatjuk, sőt, a Vakok Országos Szövetsége levelében köszönte meg azt, hogy láthatóak a sikereink! Figyeljék a számat: nem lesznek új adók!

Kedves elvtársak, munkások, parasztok! A stabilizálás érdekében néhány meglévő adót átcsoportosítunk, hogy a gazdaság gyorsnaszádját a megfelelő, a robánásszerű fejlődés felé írányítsuk. Nem lesznek új adók! A régi adók egy részét, melyeket még II. Frigyes vezetett be átcsoportosítjuk, és összevonjuk Károly Róbert és Nagy Lajos adóival, hogy ezek a kormány költségvetésének expanzióját lehetővé tegyék. További már meglévő adókat, melyet időlegesen nem vetett ki az állam visszavezetünk, hogy egyenletesebbé tehessük a folyamatos fejlődést: a Mária Terézia és Ferenc József által is használt adónemeket egy külön erre a feladatra létre hozott pártszámlán fogjuk nyilvántartani, és abból a legszükségesebb céljainkra fordítani.

Kedves Elvtársak! Már nincs messze az az idő, amikor sikerül megszabadulnunk a nyugat igájától, és végre eljuthatunk oda, ahova mindig is tartoztunk! Már nincs sok hátra, már alig kell Önöknek fedezni pár tartozást, amit fel kell vállalnunk a fellendülésért, már nincs sok ingatlan, melyet szüskéges Önöknek elárverezni és nem sokan kell, hogy megfagyjanak a télen tartozásaik miatt utcára kerülvén mert, kedves Elvtársaim, már közel van a Kánaán, közel van a kelet ölelő karja, és Albán elvtársaink kebelébe érkezvén büszkén kiálthatjuk arcába a fejlett világnak: Takarodjatok, mert mi ott akarunk lenni, ahol nekem jó!

Tisztelt hallgatóim, köszönöm a figyelmet, és hajrá Magyarország, hajrá Én!

This ain't no upwardly mobile freeway…

Szerteszana²

grin agymenései